Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og gulerødder, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min vendes gulerødderne og kartoflerne. Saucen lunes i en lille gryde og tilsættes den hakkede persille lige inden servering.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Gulerødder: Gulerødder, rapsolie, timian, salt og peber
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Sauce: SØDMÆLK, HVEDEMEL, SMØR, persille, muskatnød, salt og peber
Nettovægt: ca: 2,5 dl/ 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Gulerødder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 235 kJ / 56 kcal
Fedt 2,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 5,8 g
heraf sukkerarter 5,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 0,7 g
Salt 1,07 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 706 kJ / 169 kcal
Fedt 12,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 10,6 g
heraf sukkerarter 3,7 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 3,6 g
Salt 0,35 g
Kommentarer og forslag til opskriften